Bengkel Code Grey

Telah diadakan satu Bengkel Code Grey yang diadakan di Auditorium Hospital Selayang pada 27 Febuari 2019 .Bengkel yang dianjurkan oleh Unit Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan dengan kerjasama Jabatan Psikiatri dan Kesihatan Mental ini telah berjaya disertai seramai 110 peserta.

Bengkel yang bertujuan membentuk satu pasukan yang mampu menangani masalah kekerasan terhadap wargakerja khususnya anggota kesihatan.
Penglibatan ini diharapkan mampu memberi kesedaran kepada semua anggota yang berhadapan dengan situasi kekerasan.