• Kursus Pemantapan Budaya Korporat dan Soft Skill Peringkat Hospital Selayang

Kursus Pemantapan Budaya Korporat dan Soft Skill Peringkat Hospital Selayang

Selesai sudah Kursus Pemantapan Budaya Korporat dan Soft Skill Peringkat Hospital Selayang Bil 1/2019 yang berlangsung selama 2 hari pada 11 dan 12 April 2019 bertempat di Bilik Seminar 1 & 2, Hospital Selayang.

Semoga peserta kursus mendapat ilmu dan manfaat daripada apa yang disampaikan oleh fasilitator. Dan ingat sentiasa amalkan budaya korporat sepanjang tugasan harian.

budaya korp 1