• Sesi penyampaian sumbangan PumpOnTheGo Kelana Jaya

Sesi penyampaian sumbangan PumpOnTheGo Kelana Jaya

Sesi penyampaian sumbangan PumpOnTheGo Kelana Jaya - Breast Pump Shop No.1 untuk kegunaan pesakit Hospital Selayang semasa Majlis Rumah Terbuka PumOnTheGo pada 22 Jun 2019 (Sabtu) jam 12.30 tengah hari bertempat di PumOnTheGo , Dataran Glomac.

Terima kasih diucapkan di atas
sumbangan tersebut. Semoga dipermudahkan segala urusan organisasi pumonthego dan semoga organisasi berkembang maju..

Sebagai info tambahan, PumOnTheGo adalah salah satu syarikat yang menyokong amalan penyusuan susu ibu dan mereka turut memberikan awareness untuk menjayakan penyusuan susu ibu kepada ibu-ibu semua.

PumpOnTgeGo