• PENGHARGAAN TERIMA KASIH KEPADA PETUGAS KESIHATAN HOSPITAL SELAYANG

PENGHARGAAN TERIMA KASIH KEPADA PETUGAS KESIHATAN HOSPITAL SELAYANG

Kepada semua petugas kesihatan Hospital Selayang, pihak Leo Club of Assunta Secondary School, Petaling Jaya ingin menzahirkan ucapan penghargaan terima kasih atas titik peluh dan pengorbanan yang tidak ternilai dalam menangani wabak Covid-19 kepada masyarakat.

"Any difficulties and struggles faced will always be put to rest by constant striving and a positive mind!!"

Thank you for facing this pandemic by risking the safety of yourselves to tend to those who are in need of care during this ill-fated times. You are our hero! Thank you very much.

Klik Penghargaan Kepada Petugas Kesihatan Hospital Selayang